‘A moment to slow down and

appreciate the good things in life.’

Fika Atelier is een Nederlandse webshop voor handgemaakte betonnen en stoffen (woon)accessoires. Fika Atelier is opgericht door de nichtjes Liza Hodenius en Maud Slaats.

Gestart vanuit een passie voor creatie en creativiteit, worden al onze producten door ons ontworpen, handgemaakt, verpakt en verzonden.

Wij wensen jullie net zoveel plezier van onze producten als wij tijdens het maken ervan.

Onze Visie

Bij Fika Atelier vinden we het belangrijk om tijd door te brengen met vrienden en familie. We willen mensen daarom inspireren om af en toe een stapje terug te doen en te genieten van de kleine maar belangrijkste dingen in het leven. Tijd door brengen met vrienden en familie en samen eten en drinken aan een mooi gedekte tafel.

Omdat wij niet alleen vinden dat we soms meer aandacht aan elkaar mogen schenken, maar ook aan deze wereld, worden al onze producten duurzaam bezorgd, namelijk per fietskoeriers.

Onze Producten

Al onze producten worden dus handgemaakt. Omdat wij alle producten zelf maken, kunnen de producten iets afwijken van de foto en maten in de productbeschrijvingen.

Voor onze stoffen producten geldt dat wij continu op zoek zijn naar verschillende stoffen in nieuwe kleuren/printjes. Van deze stoffen maken wij een x aantal producten, waarna we weer op zoek gaan naar nieuwe stoffen. Op is daarom vaak ook echt op.

Contact

Mussenstraat 23
5402LP Uden, Noord-Brabant

Telefoon: 06 – 31 99 39 90 | 06 – 27 90 05 27
Email: info@fika-atelier.com

KVK nummer: 73918180
BTW nummer: NL859709437B01

Winkelmand

loader